Привет девочки! Я знаю, что мне делать ((?
Сделала сегодня утром тест, и снова одна полоска яркая вторая размыта … не знаю что это такое … я уже сделала 4 теста разных фирм и все позазують одно и то же! Хотела закинуть фотки так они все очень размыты вышли ... незнаю почему (
.... задержка 2 дня, сейчас праздники врачи не работают, после праздников идти к своему гинекологу? Я не хочу чтобы мне там кто-то лазил так рано ((((а узы что-то покажет?? Блин ну что делать! Даже если Б нет .... где тогда М?? Я пила таблетки которые выравнивание менструальный цикл, задержки не должно быть .. блин что за фигня?
Я з самого Львова, з Городоцької___)))
Ти знаєш мені здається, що це саме мій час! Я ще ніколи так сильно не була готовою до вагітності як зараз!
В мене є все освіта, робота, квартира, машина улюблена сім'я та коханий чоловік старшій за мене на 9 років! В якого сьогодні День Народження! Ми всі зібрались за сімейним столом і так хотілось зробити йому подарунок у вигляді // смужок! Але видно ще рано! За допомогою всіх подруг які я знайшла тут, мені стало легше адже в реальному житті про мої проблеми ніхто не знає… я завжди усміхнена і не даю приводу запідозрити що в мене щось не так!
Так в мене є до чого рости… я хочу ще одну освіту та мене мають підняти в посаді… я все роблю сама!
Я з бідної сім'ї яка мене навчила боротись я працюю з 16 років, та навчалась в цей момент...і я дуже задоволена що в свої 19 я маю все що потрібно мені допомагає чоловік… з простого продавця косметики та парфумів з лютого я буду менеджером всіх наших магазинів а їх є 12 по місту і за ним! В мене зараз забезпечена сім'я, я вірна подруга і завжди чим можу тим поможу грошима, порадою...єдиного що я зараз хочу це бути мамою… я готова віддати все що в мене є, всі гроші на землі тільки щоб завагітніти....і я розумію що рано зараз би гуляти і гуляти… але це все не для мене!
Я вже не буду так панікувати, а просто буду продовжувати жити дальше а там як Бог дасть… прийму пропозицію для посади та почну працювати та проводити час з друзями та чоловіком! Дякую тобі)
кстати на ранних сроках врач должен вас на кресле посмотреть-если врач хороший то аккуратно посмотрит-он же не в матку вам полезет что вы так пугаетесь то???? ничего страшного
с наступающим вас
есливторая полоска размыта, что то есть!!! с каждым днем все четче. а ели пойти к врачу, можно и не лазеть там, просто сдать анализ крови и все, где все ясно будет на 100%