Молитва по соглашению 2

Девочки, может, кто хочет присоединиться к молитве по соглашению, с удовольствием буду молиться вместе с вами. Можете посмотреть предыдущий пост:

В 22.00 по московскому времени с 19.01 по 27.02 будем читать эти молитвы за себя и друг за друга о наступлении беременности. Если кто хочет взять участие, пишите свое имя, данное вам при крещении.

Во имя Отца и Сына, и Святого Духа.

Отче наш, Иже еси на небесех! Да святится имя Твое, да приидет Царствие Твое, да будет воля Твоя, яко на небеси и на земли. Хлеб наш насущный даждь нам днесь; и остави нам долги наша, якоже и мы оставляем должником нашим; и не введи нас во искушение, но избави нас от лукаваго.

«Богородице, Дево, радуйся, Благодатная Марие, Господь с Тобою; благословена Ты в женах и благословен плод чрева Твоего, яко Спаса родила еси душ наших

МОЛИТВА ПО СОГЛАШЕНИЮ

Господи, Иисусе Христе, Сыне Божий, Ты бо рекл еси пречистыми усты Твоими: „Аминь глаголю вам, яко аще двое от вас совещаются на земли всякой вещи, ее же аще просите, будете иметь от Отца Моего, Иже на Небесех: где же два или трое собрались во имя Мое, ту есмь Аз посреде их“. Непреложны словеса Твоя, Господи, милосердие Твое безприкладно и человеколюбию Твоему несть конца. Сего ради молим Тя: даруй нам, рабам Твоим:

Марии, Ирине, Фотине, Анастасии, Ольге, Ирине, Анне, Маргарите, Елене, Наталии, Татьяне, Любови, Анне. Елене. Анне. Виктории. Ангелине, Ольге, Виктории, Анне, Наталии, Софии, Елене, Елене, Татьяне, Екатерине, Валерии, Елене, Ксении, Елене, Екатерине, Иулии, Марии, Анне, Екатерине, Елене

согласившимся просить Тя о долгожданном благополучном зачатии, благополучной беременности и рождения в срок здоровых, умных и красивых детей, исполнения нашего прошения. Но обаче не якоже мы хотим, но якоже Ты. Да будет во веки воля Твоя. Аминь.

МОЛИТВА СУПРУГОВ О ДАРОВАНИИ ЧАД

Услыши нас, Милосердный и Всемогущий Боже, да молением нашим ниспослана будет благодать Твоя. Будь милостив, Господи, к молитве нашей, вспомни Закон Твой об умножении рода человеческаго и буди милостивым Покровителем, да Твоею помощию сохранится Тобою же установленное. Ты властною силою Твоею из ничего все сотворил и положил начало всего в мире существующего – сотворил и человека по образу Своему и высокою тайною освятил союз супружества и предуказание тайны единения Христа с Церковью. Призри, Милосердный, на рабов Твоих сих (имена супруга и супруги), союзом супружеским соединенных и умоляющих о Твоей помощи, да будет на них милость Твоя, да будут плодовиты и да увидят они сына сынов своих даже до третьяго и четвертаго рода и до желаемой старости доживут и войдут в Царство Небесное через Господа нашего Иисуса Христа, Которому всякая слава, честь и поклонение подобает со Святым Духом во веки. Аминь

МОЛИТВА МАТУШКЕ МАТРОНЕ О ЗАЧАТИИ

О, блаженная мати Матроно, к твоему предстательству прибегаем и тебе слезно молим. Яко имущую велие дерзновение по Господу, пролей теплую молитву о рабех твоих, в скорбе душевней пребывающих и помощи от тебе просящих. Истинно бо слово Господне: просите и дастся вам и паки: яко аще два от вас совещаета, на земли о всякой вещи, еяже аще просита, будет има от Отца Моего, иже на Небесех. Услыши убо воздыхания наша и донеси я ко престолу Владычню, идеже ты предстоиши вемы, яко много может пред Богом молитва праведника. Да не до конца забудет нас Господь, но призрит с высоты небесныя на скорбь рабов Своих и плод чрева на полезное дарует. Воистину, Бог идеже хощет, побеждается естества чин, творит бо елика хощет: яко сотвори Господь Аврааму и Сарре, Захарии и Елисавете, Иоакиму и Анне, с ним же моли. Тако да сотворит Господь Бог и нам по милости своей и неизреченному человеколюбию. Буди имя Господне благословенно и от ныне и до века. Аминь.

МОЛИТВА ПРЕПОДОБНОМУ И БОГОНОСНОМУ ОТЦУ ДАВИДУ ГАРЕЛЖИЙСКОМУ ЧУДОТВОРЦУ

О преблаженне отче, славне Давиде! Покрый нас кровом святых твоих молитв от всяких напастей душевных же и телесных. Призри, о украсителю Иверии, благосердием твоим на ны, ко святей и честней иконе твоей притекающих. Исходатайствуй милости у Господа Бога для рабов Божиих неплодных
(ИМЕНА)

Марии, Ирине, Фотине, Анастасии, Ольге, Ирине, Анне, Маргарите, Елене, Наталии, Татьяне. Любови. Анне, Елене, Анне. Виктории. Ангелине, Ольге, Виктории, Анне, Наталии, Софии, Елене, Елене, Татьяне. Екатерине, Валерии, Елене, Ксении, Елене, Екатерине, Иулии, Марии, Анне, Екатерине, Елене

испроси им плод чрева на пользу во славу Святаго имени Христа Бога нашего; Яко предобрый отец принеси наша молитвы ко престолу Царя Христа, яко да твоим ходатайством улучим у Него прощение содеянных нами прегрешений, вольных и невольных, и от всех очищении да сподобимся славословити вседержавную силу Отца и Сына и Святаго Духа. Аминь.

МОЛИТВА ПРАВЕДНЫМ ИОАКИМУ И АННЕ

О приснославнии Христовы праведницы, святии Богоотцы Иоакиме и Анно, предстоящии небесному престолу Великаго Царя и велие дерзновение к Нему имущии, яко от преблагословенныя дщери вашея, Пречистыя Богородицы и Приснодевы Марии, воплотитися изволившему, к вам, яко многомощным предстателем и усердным о нас молитвенникам, прибегаем мы грешнии и недостойнии. Молите благость Его, яко да отвратит от нас гнев Свой, по делом нашым праведно на ны движимый, и да безчисленныя прегрешения наша презрев, обратит нас на путь покаяния и на стезе заповедей Своих да утвердит нас. Таже молитвами вашими в мире живот наш сохраните и во всех благих благое поспешение испросите, вся яже к животу и благочестию потребная нам от Бога дарующе, от всяких напастей и бед и напрасныя смерти, предстательством вашим нас избавляюще, и от всех враг видимых и невидимых защищающе, яко да тихое и безмолвное житие поживем во всяком благочестии и чистоте, и тако в мире временное сие житие прешедше, в вечный достигнем покой, идеже вашим святым умолением, да сподобимся Небеснаго Царствия Христа Бога нашего, емуже со Отцем и Пресвятым Духом подобает всякая слава, честь и поклонение во веки веков. Аминь.

Молитва св. Луке

О всеблаженный исповедниче, святителю отче наш Луко, великий угодниче Христов. Со умилением приклоньше колена сердец наших, и припадая к раце честных и многоцелебных мощей твоих, якоже чада отца молим тя всеусердно: услыши нас грешных и принеси молитву нашу к милостивому и человеколюбивому Богу, Емуже ты ныне в радости святых и с лики ангел предстоиши. Веруем бо, яко ты любиши ны тою же любовию еюже вся ближния возлюбил еси, пребывая на земли.

Испроси у Христа Бога нашего да утвердит чад Своих в духе правыя веры и благочестия: пастырям да даст святую ревность и попечение о спасении вверенных им людей: право верующия соблюдати, слабые и немощныя в вере укрепляти, неведущия наставляти, противныя обличати. Всем нам подай дар коемуждо благопотребен, и вся яже к жизни временней и к вечному спасению полезная.

Градов наших утверждение, земли плодоносие, от глада и пагубы избавление. Скорбящим утешение, недугующим исцеление, заблудшим на путь истины возвращение, родителем благословение, чадом в страсе Господнем воспитание и научение, сирым и убогим помощь и заступление.

Подаждь нам всем твое архипастырское благословение, да таковое молитвенное ходатайство имущи, избавимся от козней лукаваго и избегнем всякия вражды и нестроений, ересей и расколов.

Настави нас на путь ведущий в селения праведных и моли о нас всесильнаго Бога, в вечней жизни сподобимся с тобою непрестанно славити Единосущную и Нераздельную Троицу, Отца и Сына и Святаго Духа. Аминь.

Молитва по соглашению 2

Интересные разделы сообщества

Комментарии

Пожалуйста, будьте вежливы и доброжелательны к другим мамам и соблюдайте
правила сообщества
Пожаловаться
Наталья

Девочки открыла новый пост Молитва по соглашению-3

Пожаловаться
Anna

девочки, простите ради Бога( не читала молитвы с 20 числа, у меня случилось ужасное горе. С завтрашнего дня начну опять читать.

Пожаловаться
Наталья

Девочки если кто хочет добавиться в список пишите мне в ЛС так как тут не всегда могу увидеть.

Пожаловаться
Лена Лис
МаМа Наташа, добавте меня, пожалуйста, — Елена, я Вам написала выше, Вы, наверное не заметили
Пожаловаться
Наталья
Да? Неа не вижу. Исправляюсь.))Сейчас добавлю.
Пожаловаться
Елена

Если не поздно, добавьте меня пожалуйста, Елена

Пожаловаться
Наталья

не поздно! Добавила

Пожаловаться
натали иванова
меня добавьте, пожалуйста, наталия
Пожаловаться
Наталья

Это те имена которые просили добавить. Кого пропустила напомните пожалуйста

Пожаловаться
Екатерина
Меня тоже добавь пожалуйста
Пожаловаться
Наталья
Добавила
Пожаловаться
Лена Лис
Девочки, я с вами, меня, пожалуйста, запишите-Елена
Пожаловаться
Наталья

МамаНаташа- Наталья

Ирина- Ирина

Катя-Екатерина

Настя-Ольга

Наталья-Наталья

Ника Солнце-Нина

Anna-Анна

Лера-Валерия

г Анна-Анна

Ольга-Ольга

Connie-Ариадна

Анастасия-Анастасия

Лучик-Виктория

Нюшечка-Татьяна

Девочки посмотрите всех ли добавила в список..

Пожаловаться
Anna
И меня добавьте пожалуйста) Анна
Пожаловаться
Наталья
Я вас уже добавила еще вчера. Список имен с молитвами выложу 28 февраля
Пожаловаться
Ольга
Добавьте меня пожалуйста Раба Божья Ольга
Пожаловаться
Наталья
Добавила
Пожаловаться
Наталья

Девочки я ближе к 28 февраля создам новый пост с молитвами. Ссылку кину сюда.

Пожаловаться
Анастасия
Добавьте меня тоже Анастасию, Бог любит троицу, буду читать с вами 3й раз! Если понадобиться и 4,5,6,7....
Пожаловаться
Наталья
Добавила
Пожаловаться
Настя

И я хочу!!! Раба Божья Ольга!

Пожаловаться
Наталья
записала читать начнем с 28 февраля по 8 апреля, не пропустите)
Пожаловаться
Ирина
Меня тоже добавьте. Мое имя Ирина. Спасибо! Может, вы добавите какие-то еще молитвы или измените те, которые были.
Пожаловаться
Анна гр
Меня запишите Анна
Пожаловаться
Наталья
Добавила
Пожаловаться
Наталья

Добавила

Пожаловаться
Анастасия
Я с вами!!!
Пожаловаться
Екатерина
Вопрос: а что означает не праздная?
Пожаловаться
Наталья
непраздная это беременная женщина
Пожаловаться
Наталья
Девочки, мне Ирина предложила написать следующий пост" Молитва по соглашению 3" если конечно ни кто не против.

набор начинаем 20 февраля пишите мне в личку имена данные при крещение. (И если кто из вас девочки уже будет в этот период когда мы читаем молитвы, беременные, пожалуйста так же мне в личку дайте знать я перед именем вашим допишу" непраздная") 

Пожаловаться
Anna

Привет, девочки) я согласна читать молитвы столько, сколько это потребуется) у меня за этот месяц столько изменений, правда не очень приятных, машину стукнули, в семье проблемы, на работе за день перевели в другой отдел, конечно возможно и повышение, но сами понимаете включатся совершенно в другую работу очень сложно первое время, ну и конечно пролет снова в этом цикле((( но мне кажется Бог меня испытывает на веру… верю что после дождя обязательно наступит радуга

Показать ещё
Предыдущая статья
Подружкам