Курячі шлуночки мариновані в соєвому соусі

Складові пів кг курячих шлуночків; цибулина; п’ять зубчиків часнику; оцет — 1/4 склянки; 1/2 склянки соняшникової олії; столова ложка соєвого соусу; пучок кропу; сіль і перець за смаком. Рецепт приготування Перш за все нам потрібно шлуночки відварити в підсоленій воді до повної готовності. За часом це півтори години. Залишити, нехай охолонуть. Коли шлуночки вистигнуть, нарізати тонкою соломкою. Цибулю почистити і нарізати півкільцями. Шлуночки і цибулю змішати, заправити соєвим соусом і спеціями за смаком. Добре перемішати. Часник пропустити через прес. Олію нагріти можна в мікрохвильовці. Свіжий кріп помити і дрібно подрібнити. Олію, часник, оцет і кріп змішати. Добре перемішати. Часникову суміш виливаємо в шлуночки. Ніжно перемішайте. Ставимо в холодильник на ніч, щоб промаринувалося. Смак маринованих шлуночків настільки насичений і ніжний, що просто пальчики оближеш. На гарнір можна приготувати тушковану картоплю, вона ідеально підійде до шлуночків. Смачного!


MamaVkyrse
011137

Комментарии

Пожалуйста, будьте вежливы и доброжелательны к другим мамам и соблюдайте
правила сообщества
Пожаловаться
пУлЯ

А что такое цибуля и оцет?

Пожаловаться
MamaVkyrse
пУлЯ 

Лук и уксус

Пожаловаться
MamaVkyrse
пУлЯ 

Лук и уксус

Пожаловаться
пУлЯ
MamaVkyrse 

А, спасибо

Пожаловаться
Валерия

Я делала такое) очень вкусно

Пожаловаться
Олеся

Все поняла, кроме: что такое куриные шлуночки.Напишите, пожалуйста.

Пожаловаться
MamaVkyrse
Олеся 

Пупы

Пожаловаться
Олеся
MamaVkyrse 

Спасибо большое.! Обязательно сделаю!

Пожаловаться
Катенька

Блин как же вкусно это, я себе представляю)))

Пожаловаться
пУлЯ

Вкусно написано, жаль плохо понимаю язык(

Пожаловаться
Екатерина Кафиятулова
пУлЯ 

Ну вы то хоть что поняли, я вообще ничего не поняла