Складові пів кг курячих шлуночків; цибулина; п’ять зубчиків часнику; оцет — 1/4 склянки; 1/2 склянки соняшникової олії; столова ложка соєвого соусу; пучок кропу; сіль і перець за смаком. Рецепт приготування Перш за все нам потрібно шлуночки відварити в підсоленій воді до повної готовності. За часом це півтори години. Залишити, нехай охолонуть. Коли шлуночки вистигнуть, нарізати тонкою соломкою. Цибулю почистити і нарізати півкільцями. Шлуночки і цибулю змішати, заправити соєвим соусом і спеціями за смаком. Добре перемішати. Часник пропустити через прес. Олію нагріти можна в мікрохвильовці. Свіжий кріп помити і дрібно подрібнити. Олію, часник, оцет і кріп змішати. Добре перемішати. Часникову суміш виливаємо в шлуночки. Ніжно перемішайте. Ставимо в холодильник на ніч, щоб промаринувалося. Смак маринованих шлуночків настільки насичений і ніжний, що просто пальчики оближеш. На гарнір можна приготувати тушковану картоплю, вона ідеально підійде до шлуночків. Смачного!
А что такое цибуля и оцет?
Лук и уксус
Лук и уксус
А, спасибо
Я делала такое) очень вкусно
Все поняла, кроме: что такое куриные шлуночки.Напишите, пожалуйста.
Пупы
Спасибо большое.! Обязательно сделаю!
Блин как же вкусно это, я себе представляю)))
Вкусно написано, жаль плохо понимаю язык(
Ну вы то хоть что поняли, я вообще ничего не поняла