Привітик! дівчата допоможіть у пошуку розвиваючої школи для малечі! Хочу водити малечку щоб займалаь та пізнавала щось нова, а в яку саме незнаю, порадьте з хорошими відгуками!!
Всім привіт!!! Ось нам Майже 9 місяців, як швидко йде час!!!Вміємо кликати маму і тата, повзати на колінцях та ходити біля дивану!!! Бігаємо у ходунках з великим задоволенням Любимо кататись на качельках!! А їсти любимо майе все що даємо, а найбільше … Читать далее
Лише ставши мамою, я зрозуміла, як багато ніжності і тепла таїло в собі моє серце!!! Як багато слів любові і теплих обіймів мені хочеться дарувати своїй доні!!! Як сильно хочеться притискати до серця своє рідне дитя. Тепер я знаю, що моя крихітка робить … Читать далее
доброе утро мамочки! у меня такой вопрос, малышка 6 мес весит 10.100 кг, это вес годовалого ребенка! с чем повзаний такой быстрый набор веса и как это может повлиять на развитие ребенка (не повредит при повзани и хождений). У кого были похожие ситуации … Читать далее
знову в роздумах! який вибрати стульчик для годування донечки на майбутне, щоб був зручний та якісний. А які у вас стільчики?? снова в раздумьях! какой выбрать стульчик для кормления дочери, чтобы был удобный и качественный. А какие у вас стульчики?
У 3 місяці зробили прівівку АКДС дитина стала до жаху капризна уже 6тий день, скільки це може продовжуватись???? дитини шкода, так кричит і викручується! Яка реакція була у ваших діток? В 3 месяца сделали прививку АКДС ребенок стал до ужаса капризная … Читать далее
«Я стану мамой!»-
Я фразу пробую на вкус.
Я так довольна этой ролью,
Что потерять её боюсь.
Хожу по улицам с опаской,
Кормлю вкуснятиной себя,
Уже тайком ищу коляску
И вижу в ней свое дитя.
Все неожиданно, случайно…
Но я от радости лучусь.
Своею … Читать далее
Узнавай и участвуй